IZLIJEČILA SAM SAMA SEBI KARCINOM MATERICE, ZATO DIJELIM SA SVIMA LIJEK KOJI ME SPASIO - Priroda Lijek
29 ožujka, 2024

Odlučila se na tradicionalni lijek od aloa vere. Ona preporučuje mješavinu od 100 g alojem 500 g mljevenih oraha i 300 g meda.

Kristofer Kolumbo kaže: “Postoje 4 biljke koje su značajne za čovjeka: pšenica, grožđe, masline i aloje vera. Prva od njih nas branu, druga nam puni naša srce radošću, treća nam daje harmoniju, a četvrta nas čini zdravima.”

– Rak koji je potvrđen medicinskim nalazima. Reći ću vam još jedan slučaj jako mile osobe, bez imena. Mogao bih vam dati i primjer poznatih osoba koje su primijenile isti način liječenja. Tu su i mnoge osobe na glasu na nacionalnoj razini, koje su, upotrijebivši istu metodu koju je koristila starica iz periferije grada Marittima, uspjeli pobijediti to zlo. Ta metoda na isti način liječi siromašne ljude bez obzira na njihovu boju kože, kao i slavne i bogate. Bez diskriminacije. Svima služi. Priroda ne daje nikome prednost. Odgovara svima koji se žele njome poslužiti…

– Slušaj prijatelju, ali koja je to magična formula koja ozdravlja od jedne takve bolesti kao što je rak? Odmah nam ispričaj sve, prijatelju, na koji to način ljudi s periferije, tamo dolje, u Noiva-do-Mar, uspijevaju ozdravljati od tumora.

– Želio bih precizirati da se ne radi o nikakvoj magičnoj formuli, apsolutno ne! Vrlo je jednostavna. Puno jednostavnija nego što se može i zamisliti. Jednostavna. Ekonomična. Prirodna. Samo što je, nažalost, nitko ili skoro nitko ne zna ili jednostavno ne vjeruje…

– Ali, ako je jednostavna, ekonomična i prirodna, odmah nam objasni tu metodu, vrlo sam znatiželjan. I zatim, čim čujem da je neka osoba oboljela od raka, predložit ću joj tu magičnu formulu. Bit ću joj najveći popularizator, da nitko i nikada više ne umre od tog neumoljivog zla.

– Ponavljam, vrlo je jednostavna. Svi u naselju baraka poznaju taj recept. I nitko ne umire od raka, jer se recept prenosi usmenim putem svima koji se zanimaju za nj. Napokon, nije nikakva tajna. Od raka u predgrađu umire samo onaj tko želi umrijeti. Ako se dijagnosticira bolest, svi znaju izlaz, rješenje. I utječu mu se.

– Koja divota! Reci mi odmah tu blagoslovljenu formulu! Već sam rekao, umirem od želje daje saznam…

– Evo je. Zapisi: pola kilograma pčelinjeg meda, dva lista aloje i tri do četiri žlice rakije.

– Objasni mi bolje.

– Nemam ništa više za reći ili nadodati. Recept je taj koji si upravo čuo. Skinu se bodlje s rubova listova i nečistoće kojih bude u prirodi. Sva tri nabrojena elementa – med, aloja i rakija – stave se u mikser. Miksaju se dok se ne dobije nešto nalik na malo rjeđu kremu. I… gotov je preparat koji će izliječiti rak.

– Šališ se! Prejednostavno je da bi bilo istinito.

– Dragi moj, to je ozbiljnije nego što misliš. Ne šalim se! I ako misliš da se šalim ili da se s tobom rugam, pozivam te da odemo do našeg naselja baraka u Rio Grandeu. Tamo ćeš moći razgovarati sa starom crnkinjom, jako dobrom ženom, veoma poniznom, koja je ozdravila zahvaljujući gore spomenutoj formuli.

– A kada se uzima ta smjesa?

– Jedna velika žlica za doručak, jedna za ručak i još jedna za večeru Uvijek prije jela. otprilike 10, 20 ili 30 minuta prije. Treba dobro protresti posudu prije upotrebe. Čuvati u hladnjaku, u dijelu za povrće.

– Ali reci mi, ako je ta formula tako efikasna i čudotvorna, zašto nije rasprostranjena? Trebala bi biti objavljena po cijelome svijetu! Trebali bi se pokupovati reklamni prostori na massmedijima, na najslušanijim programima, da se razglasi to senzacionalno otkriće, da nikada više nitko s lica zemlje ne postane rob te neumoljive bolesti.

– Stvarno, recept je jednostavan da jednostavniji ne može biti, ali u igri postoje i drugi interesi koji priječe širenje ovog važnog otkrića. Rak mora nastaviti oduzimati živote. Što bi se više liječila bolest, gubio bi se obilni izvor zarade. Rak se pokazuje korisnim u zadržavanju broja siromašnih na zemlji i time osigurava veći dio torte na stolu bogatih. Nažalost, kod nas u Brazilu samo su bogati u mogućnosti financirati dugotrajno i skupo liječenje. Siromašni, ako dobiju tumor, uglavnom moraju umrijeti. Politika je ta koja zapovijeda planetom.

Dijalog se tu završio, jer se oglasilo zvono koje je pozivalo zajednicu na večernju molitvu. Međutim, jedan od fratara naučio je napamet formulu i penjući se na kor, poslušan zvonu, u sebi je čvrsto odlučio da će tu metodu razglasiti pod svaku cijenu, koliko god bude u njegovoj moći.

Formula za lečenje raka sa Alojom i medom

Nakon deset godina iskustva u Brazilu, na Istoku pa i u Europi (najviše u Italiji, Švicarskoj i Portugalu) usuđujem se napisati vam sljedeći recept, bez straha da griješim:

  1. POLA KILOGRAMA MEDA (OBRATITI PAŽNJU DA SE NE RADI O UMJETNOM ILI RAFINIRANOM MEDU)
  2. 40 – 50 ml RAKIJE, VISKIJA ILI KONJAKA SMIJE SE KORISTITI ČISTI ALKOHOL, VINO, PIVO ILI LIKERI) NAPOMENA: 40-50 ml

ODGOVARA DOZI VISKIJA ILI ŠALICI KAVE.

  1. 350 GRAMA LISTOVA ALOE ARBORESCENS. DVA, TRI ILI ČETIRI LISTA, OVISNO O NJIHOVOJ DUŽINI.

Recept kako se sprema prirodni lek za rak od Aloje i meda

Osoba koja priprema preparat kod kuće, ne mora biti sitničava. Tri elementa moraju se što više približiti gore navedenoj količini. Ukoliko se malo pretjera s dozom ili se pak zaboravi kakva pojedinost, time se ne riskira efikasnost preparata. Zato, trudimo se izbjegavati previše precizno mjerenje upotrebljavajući vagu.

Gledajmo radije, da preparat naučimo pripremati slobodno, kao da se radi o pripremi jednog dijela vrta za sijanje cvijeća ili povrća: trudimo se procijeniti okom, služimo se zdravim razumom, bez pretjerivanja. Bitno je da svi ovi elementi udu u sastav napitka. Ono što donosi željene efekte je spoj tih elemenata.

Očistiti prašinu ili neku drugu nečistoću koju je priroda eventualno ostavila na listovima. Upotrijebiti u tu svrhu stariju krpu, suhu ili vlažnu, ili spužvicu, ali pazeći da se pritom listovi ne smoče (budući da se, kao što smo vidjeli, voda ne koristi u smjesi).

Pomoću oštrog noža skinuti bodlje koje se nalaze na rubovima listova, lagano, jednim potezom, odozgo prema dolje. Da bi se uspješnije ubacilo u mikser, narezati listove na komadiće, kao da pripremate najnormalniji frape. Izmiksati sva tri elementa.

Dobro izmiksati i samljeti sav materijal. U vremenu od oko jedne minute (što ovisi o jačini aparata za miješanje), dobit ćete nešto slično zelenoj kremi. Gotovo! Napravljeno je! Napravljen je preparat koji liječi čak i rak.

Doziranje:

Uzimati po jednu veliku žlicu natašte, zatim prije ručka i večere (prevencija od raka).

Ozdravljenje od raka: uzimati preparat deset dana. Napraviti pauzu od deset dana. Ponoviti proces.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!