NAJBOLJI “UBICA” KOROVA IKADA, ŽENA OTKRILA RECEPT SMJESE: Ovo je najbolje domaće rješenje - Priroda Lijek
28 ožujka, 2024

Jeftino rješenje da očiste vaše staze i terase od korova
Lijepo vrijeme istjeralo je većinu ljudi napolje, a oni koji su srećni da je imaju, pohitali su u svoje bašte da se pozabave svojim cvijećem i povrćem. Uz negovanje zasađenih biljaka dolazi i najneomiljeniji posao baštovanstva – plijevljenje korova.

Ne samo da je korov neugledan i uporan, već njegovo trajno uklanjanje može da bude i veoma skupo, a ako ga zanemarite, veoma brzo može u potpunosti da uništi izgled vaše bašte. Ipak, postoji nada, kako piše Mirror, prenoseći savjet žene koja je na svom “Fejsbuk” profilu podijelila uputstvo kako da sami napravite kod kuće efikasno sredstvo protiv korova.

Ova snalažljiva žena riješila je problem korova koristeći samo litar bijelog sirćeta, tri velike kašike soli, tri velike kašike tečnosti za pranje posuđa i bocu sa raspršivačem.
– Moja mama je stalno pričala o korovu koji raste između ploča na njenom prilazu do kuće i po stazi. Naišla sam na ovu veb-stranicu sa detaljima kako da napravite sopstveno sredstvo za ubijanje korova kod kuće. Kupila sam sirće, a ostatak sastojaka sam već imala u kući. Nakon svega nedelju dana, rekla bih da je ovo najbolji ubica korova ikada! Nadam se da će ovo nekome pomoći – napisala je žena.

novi.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!