Ona je stavljala ruke u jabukovo sirće dva puta tjedno, nećete vjerovati kakve je efekate postigla - Priroda Lijek
25 lipnja, 2024

Patila je od jakih bolova u odlučila sebi da pomogne, prenosimo vam njene riječi u cjelini.

Nekoliko godina vodim borbu protiv bolova u zglobovima ruku, a nakon toga doktori su mi dijagnosticirali artritis uzrokovan naporanim radom i pothranjenosti. Pošto ja nisam osoba koja odmah posegne za hemiju, odlučila sam da pokušam sa prirodnim rješenjem i drago mi je da jesam. Razgovarala sam sa doktorom i on mi je rekao isto ono što sam znala od ranije, da mogu pokušati sa jabukovim sirćetom, ali moram biti uporna. Počela sam ga koristiti i sada nakon 2 mjeseca mogu reći da sam dosta bolje. Prvi mjesec sam prakticirala to tri puta tjedno, a sada dva puta. Stavljala sam ruke u ocat prije spavanja što mi je olakšavalo bol i peckanje u rukama koje sam imala. Koristila sam prirodni napitak od jabučnog octa i vode s malo meda. Želim da preporučim svima da probaju, jer sam uspjela. “-Kaže Ana H.She koja je radila kao daktilograf čitav svoj život i to je razlog zašto je ona dobila ovu bolest. Bol je zaista vrlo neugodan i to utječe na vaš svakodnevni život i zadatke.

Svaka osoba koja pati od ove vrste bolova tvrdi da je učinak lijekovi samo privremen. Ako promijenite ishranu i načina života možete smanjiti bol i simptome bolesti. Također možete probati neke prirodne preparate kao što je jabukovo sirće.

Pročitajte kako koristiti jabukovo sirćeti se riješi bolova u zglobovima:

Kupka

Stavite šalicu jabukovog sirćeta u 6 čaša vode, a zatim potopiti noge ili ruke. Također možete primijeniti oblog na drugim bolna područja.

Trljanje

Napravite mješavinu od 1 žlice maslinovog ulja i 2 kašike jabukovog sirćeta. Nanesite preparata na bolne zglobove.

Napitak za zacjeljenje

Dodati 3 kašike jabukovog sirćeta u 300 ml vode ili nekog voćnog soka. Pije to prije jela, 3 puta dnevno.

Jabukovo sirće je snažan antioksidans i čisti organizam od toksina što također ima veliki učinak protiv bolova u zglobovima.

Pokušajte ove tretmane ukoliko patite od bolova u zglobovima i podijelite sa vašim prijateljima, nekom će pomoći sigurno.

Zapratite i podijelite. Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!