ZADIVLJENI REZULTATIMA: Samo 2 kapi znatno oporavljaju uništeni sluh kako kod mladih, tako i kod starijih od 80 godina - Priroda Lijek
21 svibnja, 2024

Uši su veoma ostjetljive i trebate posebno voditi računa o njima. Ne dirati ih prljavim prstima ili nekim predmetima. Možda ste primjetili da dobro ne čujete, a to je sada učestala pojava i kod mladih.

Gubitak sluha je čest problem koji susrećemo u svim životnim dobima i koji predstavlja značajan medicinsko-socijalni problem.

Suvremenim metodama liječenja može se značajno pomoći bolesnicima i omogućiti im ponovno uključenje u svakodnevne životne aktivnosti.

Mladi ljudi često idu na koncerte ili klubove gdje je muzika preglasna i tako oštećuju svoj sluh.Kod starijih osoba godinama postpeno dolazi do oštećenja sluha.

Prirodni lijek koji ćemo vam ovdje pokazati, pokzao se učinkovitim kod problema sa sluhom. Možete ga probati.

Sastojci
– 3 čehna bijelog luka
– Maslinovo ulje
– Kapaljka
– Gaza

Priprema

Uzmite čehna bijelog luka i očistite ih od kore, oiperite ih i iscijedite što više soka. Zatim pomiješajte dobijeni sok od bijelog luka sa maslinovim uljem is tavite u bočicu.

Nakapajte 2 kapi u uho i odmorite dok se ne upije, a zatim pokrijte gazom kako ne bi izašlo. Ovo radite u ležećem položaju i nemojte pretjerivati s tim i ukapavati puno i prečesto kapi.

Zapratite i podijelite. Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!