Djevojčica (2) je nakon teške operacije poželjela mačku: Majka se rasplakala kada je vidjela koju je izabrala! - Priroda Lijek
18 travnja, 2024

Kada je djevojčica napunila 2 godine, imala je jednu želju – htjela je mačku. Majka nije mogla zaustaviti suze kada je vidjela koju je izabrala!

Kada je malena Skarlet Tipton imala svega 10 mjeseci, morala je otići na operaciju u kojoj su joj amputirali ruku sve do ramena.

Bilo je to vrlo teško razdoblje za nju i njenu obitelj. Nakon duge borbe, djevojčica se zdravstveno popravila i mogla je normalno nastaviti sa svojim životom.

Kada je napunila 2 godine, imala je jednu želju – htjela je mačku. Njezina majka Simon nije oklijevala ni trenutka, pa je povela malenu u azil za životinje. Kad su stigli, prišlo im je jedno mače…

PROČITAJTE: Mačka je čuvar ljudskog zdravlja: Neke bolesti liječi, neke čak i osjeti

Scarlette je odmah reagirala na njega tako što se sažalila nad njim. Kao i njoj, ovom mačetu je amputirana cijela noga kako joj život ne bi bio ugrožen.

Djevojčica je primijetila da je mače pomalo tužno i reagirala je instinktivno. Osjetila je da je mače posebno, na način na koji je i ona.

Kada je shvatila o čemu se radi, majka nije mogla zaustaviti suze. Odmah su posvojili mačka i nazvali ga Doc.

Sada su njih dvoje najbolji prijatelji i pružaju jedno drugome puno ljubavi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!