MOJOJ ŽENI JE POMOGO U IZLIJEČENJU .Čovjek svima podijelio recept protiv teškog oboljenja - Priroda Lijek
18 travnja, 2024

MOJOJ ŽENI JE POMOGO U IZLIJEČENJU .Čovjek svima podijelio recept protiv teškog oboljenja.

PODIJELI S PRIJATELJIMA:

Fahrudin Muhić iz Sarajeva objavio je na svome profilu spasonosni recept od đumbira i meda koji je pomogao njegovoj teško oboljeloj supruzi.

Kaže savjest mu nalaže da ovaj recept podijeli svima koji imaju nekoga kome je potrebna pomoć.

Evo šta je napisao:

– Dobijem prije par dana od jedne osobe iz Sarajeva recept na bazi đumbira i meda i evo me među “normalnima” bez bolova. Žena bolovala od opake bolesti endokrinih žlijezda i bila je na aparatima 18 dana. Prošla je bez operacija i kemoterapije. Danas puca od zdravlja.

Recept:

Dva veća korijena đumbira se očiste i izribaju na najsitnije (može i električna sjeckalica) i pomiješa se s 1/2 kg domaćeg meda.

Konzumirati ga 3-4 puta na dan. Koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku žličicu, nikako metalnu.

Prvi efekti se osjećaju poslije dva do tri dana.

Preuzeto sa:https://www.zdravljeipriroda.com/

U nastavku pročitajte:

Svekrva je došla da živi sa nama: Ponaša se kao da je ona gazda kuće!
Kako biste vi reagovali u ovoj situaciji?

“Imam 34 godine, a moj muž 36. Moja svekrva se doselila kod nas u stan pre tri meseca, nakon što joj je iznenada umro muž, moj svekar. Ona ima 68 godina. Najviše me nervira to što po ceo dan gleda TV, dok ja kuvam i čistim kuću. Zbog nje sam izgubila privatnost.

Najviše me nervira to što je ispremeštala stvari po kuhinji i kupatilu, kupila neke nove prekrivače, bez konsultovanja sa nama. Ljubazno sam je zamolila da to ne radi, ali ona me ne sluša. Moj suprug ne vidi u čemu je problem. Spremna sam da napustim sve i da odem,” očajna žena ispovedila se za časopis Sun, te potražila savet na rubrici Draga Deidra.

Odgovor je glasio:

“Razgovaraj sa suprugom i reci mu da vaš brak trpi ponajviše. Organizuj se tako da tvoja svekrva ima svoj prostor gde može da neometano gleda TV i da preuređuje tu sobu. Možda bi bilo dobro da se svi dogovorite kada ko čisti ili kada je čiji red da kuva. Posavetuj svekrvu da pronađe nova interesovanja i hobije…”

Kakav biste vi dali savet ovoj ženi?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!