NADA MACURA OBJAVILA RECEPT ZA VITAMSKU BOMBU: Štiti od svih virusa i prehlade, treba vam samo 5 SASTOJAKA (RECEPT) - Priroda Lijek
24 svibnja, 2024

Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta! Napravite ovu vitaminsku bombu i bit ćete uvijek zdravi!

Vremenski roler koster teško podnose i najzdravije osobe, pa je važno kako pripremiti tijelo na nagle promjene vremena.

Prvo popijte neki topao napitak, sačekajte da se organizam razbudi, pa ga tek onda izložite spoljašnjim niskim temperaturama – savjetuje doktorka Nada Macura građane Srbije.

– Unos vitamimina je od izuzetne važnosti! Oraganizam mora da ima jak imunitet da bi svaku vremensku promenu mogao da podnese. Moja preporuka je da napravite salatu, vitaminsku bombu! Jednostavno se priprema a izuzetno je zdrava – kaže doktorka Macura i za čitaoce Dnevno.rs otkriva svoj „tajni recept”:

VITAMINSKA BOMBA NADE MACURE KOJA ĆE OTJERATI VIRUSE I PREHLADU:

Potrebno vam je:

Jabuka, narandža, šargarepa, cvekla, đumbir, limun

Priprema:

Sve sastojke usitniti, isjeckati ili izrendati i preliti limunovim sokom. Po želji možete dodati i maslinovo ulje. Redovna konzumacija vitamina osnažiće vaš organizam.

Pored vitamina i pažljivog izlaganja hladnoći, adekvatno oblačenje treća je stavka kojoj morate posvetiti mnogo pažnje:

– Adekvatno oblačnje je spas za ova hladna vremena, slojevito se obucite i neće biti zime za vas! Pamučna odjeća treba da ide do tijela. Vodite računa da zaštitite glavu i uši pošto je vetar izuzetno opasan, pogotovo za one ljude koji imaju problema sa upaloma uha.

Djeci je takođe imperativ zaštititi uši, jer su oni pogotovo osjetljivi – zaključuje portparolka Hitne pomoći, doktorka Nada Macura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!