TRAVAR IZ TUZLE NALJUTIO FARMACIJU: Od TESKE BOLESTI prvo izliječio sebe, a danas pomaže pacijentima iz cijelog svijeta. - Priroda Lijek
28 travnja, 2024

Još jedan primjer vraćanja prirodi i liječenja najtežih, po život opasnih bolesti, i to sve bez pomoći korporativne profiterske farmaceutske industrije

Osim što je poznat po svojim preparatima na biljnoj bazi, Adem izuzetno uspješno koristi i energetsku medicinu, kineziterapiju i refleksoterapiju.

S ponosom tvrdi kako s ove četiri grane alternativne medicine uspješno liječi trombozu, astmu, srčane bolesti, krvni tlak, bolove u tijelu, glavobolje, migrene, psihičke poremećaje pa čak i karcinome

Rijetke su bolesti za koje tuzlanski travar Adem Ahmičević nema rješenje pa zbog toga je, kazat ćemo “nažalost”, njegova ordinacija uvijek prepuna pacijenata. Red u ordinaciji, gužva na prilaznoj cesti, a kolone auta u kojima sjede strpljivi vozači s različitim dijagnozama i potrebama – svakodnevnica je kod ovog poznatog narodnog liječnika.

Ogroman je to izazov i odgovornost – biti posljednja nada umirućem od raka ili četrdesetogodišnjoj ženi koja očajnički želi dijete jer joj biološki sat ubrzano istječe, a suvremena medicina je dala od sebe maksimum. Za njih, kao i za sve druge, Adem će ponuditi odgovarajući lijek.

Imam dovoljno znanja i strpljenja da pomognem svima – kaže Adem.

Put ovog fitoterapeuta ii kineziterapeuta u svijet alternativne medicine desio se zbog njegove vlastite potrebe. Naime, 20 godina Adem je bolovao od raka debelog crijeva i prostate. Sredinom ’70 -tih, kada su doktori već digli ruke od njegovog slučaja, Adem se sjetio djetinjstva i majčinih biljnih recepata za mnogobrojne bolesti.

Odlučio sam u alternativnim načinima liječanja tražiti spas i za sebe. I pronašao sam ga u recepturama moje majke, a uz pomoć prijatelja Chiao Xiu Janga, počeo sam izučavati i kineziterapiju – sjeća se Adem svojih počeataka.

Sve je u glavi

Godine 1985., uz pomoć mehlema, prirodnih sirupa i kombinacije kineziterapije koju je sam sebi radio izašao je kao pobjednik nad teškom bolešću.

Liječnici koji su pratili moj slučaj ostali su bez riječi – sjeća se Ahmičević.

Pobjeda nad vlastitom bolešću dala mu je “vjetar u leđa” kada je riječ o bavljenju ovim poslom. Ljudi koje je službena medicina otpisala, nalazili su proteklih desetljeća i još uvijek nalaze lijek kod Adema.

Bilo da je u pitanju migrena, karcinom, tumori, psihosomatski poremećaji, nervoze, bolesti prostate, astma, bronhitis i druge plućne bolesti, problemi s kostima, jetra, ciste, hemoroidi …, kod Adema ima lijeka.

A osim što je poznat po svojim preparatima na biljnoj bazi, Adem izuzetno uspješno koristi i energetsku medicinu, kineziterapiju i refleksoterapiju. S ponosom tvrdi kako s ove četiri grane alternativne medicine uspješno liječi trombozu, astmu, srčane bolesti, krvni tlak, bolove u tijelu, glavobolje, migrene, psihičke poremećaje pa čak i karcinome.

Dug je popis bolesti kod kojih pomažem. Smijem se usuditi i reći da čak 90 posto bolesti mogu liječiti – kaže Adem.

Nemojte piti tablete
Dalje naglašava kako je vjera pacijenta u izlječenje na prvom mjestu. Bez toga, sve je upitno.

Da bi moji prirodni lijekovi djelovali, da bih energetskom medicinom mogao otvoriti čakre, usmjeriti životnu energiju da cirkulira u pravom smjeru i puniti bolesno mjesto zdravom energijom, pacijent mora vjerovati da će se izliječiti kod mene. Vjerujte mi, mozak je pravo čudo – pojašnjava travar Adem.

Liječenje prirodnom medicinom, kako kaže Adem, je duže ali je zbog toga izuzetno učinkovito. Savjetuje da se tablete piju što manje, jer one mogu biti uzrok još većim problemima.

Recimo, kada vas boli glava nemojte piti tablete. Bol u glavi znači da imate zdravstveni problem. Pijući tabletu protiv bolova vi presijeca vezu mozga i mjesta tog problema. Dakle, bol nestaje ali uzrok ostaje u organizmu. Bol u glavi često znači da imate u tom centru višak ili manjak energije. To možete regulirati jednostavno, tehnikom disanja – savjetuje narodni travar Adem Ahmičević.

Rad ovog cjenjenog alternativca, naš list prati još od 2007. godine. Brojne smo dirljive ispovijesti objavili, svjedočenja o uspješnom radu, savjete … Na neke od njih podsjetit ćemo se ukratko.

Biljna terapija jača i od karcinoma prostate!

Bolovao sam od karcinoma prostate, prije četiri godine. Lliječnici su mi pokušali pomoći, ali je bolest sve brže napredovala. Bolovi su bili toliko jaki da sam svaki put mislio da neću izdržati. Prijatelji su me uputili kod Adema Ahmičević u Tuzlu, koji mi je dao tinkture, čajeve, radio kineziterapeutske tretmane. Nakon njegovih terapija ja sam se preporodio. Danas sam dobro, radi preventive i dalje uzimam Ademove čajeve. Hvala dragom Bogu što me uputio kod Adema – ispričao je FZ (61) iz Novog Sada.

Čajevi i tinkture “oživjeli” stanice

Moj imunološki sustav bio je u totalnom kaosu. Laički, liječnici su mi objasnili da stanice koje su trebale braniti moj organizam, one su se okrenule protiv mene. Liječio sam se i na VMA, ali bez uspjeha. Put me početkom ove godine nanio kod Adema Ahmičević u Tuzlu. Bio je to moj sretan dan. Nakon nekoliko kura njegovih terapija, ja

PODIJELITE OVU OBJAVU SA PRIJATELJIMA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!