VESNA DE VINČA GLADUJE 8. DAN – JEDE SAMO 10 TREŠANJA SA KOŠTICAMA! Razlog će vas iznenaditi, otkrila i kako se osjeća! - Priroda Lijek
14 lipnja, 2024

Početkom juna odlučila je da započne sa čišćenjem organizma, a tu odluku objavila je i na Instagram profilu. Metoda Vesne de Vinče podrazumijeva gladovanje i unos tečnosti.

Svojim pratiocima otkrila je da je uspiješno ušla u osmi dan gladovanja, a potom i zašto jede trešnje sa košticama.”Bila sam na svadbi i popila sam kampari-đus, ali ništa nisam jela, iako je bilo divne hrane. Pila sam samo vodu sa limunom”, rekla je Vesna.

Iako ne konzumira hranu, Vesna je otkrila zašto je pojela deset trešanja sa košticama.

“Pojela sam 10 trešanja sa košticama, što je jako važno. Kada su pitali Dalaj Lamu šta mu je cilj u životu, odgovorio je: ‘glavni cilj je redovna stolica’. Po neki istraživanjima, najbolje bi bilo da se redovna stolica desi u pet ujutru. To je malo teže, ali poslije buđenja treba imati stolicu, jer ona govori sve o tijelu”, rekla je Vesna koja će se i dalje pridržavati ove rigorozne metode.

“Nastavljam sa vodom i limunom, još uvijek nisam uključila žalfiju, ali to ću od sutra ujutu. Osjećam se mnogo dobro, ali ne samo zbog stolice, već se intelektualno bolje osjećam. Energija mi skače”, rekla je Vesna.

Važno je napomenuti da se prije svake dijete, detoksikacije ili drastične promijene ishrane, konsultujte sa svojim ljekarom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!